Sunday, July 29, 2007

Tour doping France

Lad mig først slå min klare holdning fast - de er alle sammen dopede!!! Hele bundtet!!!
Og dog... der er måske nogle af dem, der ikke er. Det er dem, der klarer sig elendigt og/eller udgår!

Spørgsmålet er først og fremmest om vi vil have en "ren sport", hvis vi fortsat skal se cykling - herunder Tour de France????
Næh, er mit umiddelbare bud. Forestil dig et cykelløb over ca. 3.000 km, hvor alle sammen cykler røvlangsomt.... det ville da være det kedeligste løb nogensinde. Husker vi ikke alle sammen, hvordan Bjarne's (Riis, red.) præstationer henrykkede en hel nation? Hvis Bjarne havde været ren og placeret nederst i tabellen, så havde det jo ikke haft nogens interesse.
Og det samme gælder Lance Armstrongs suværene 7 år på toppen. 7 år uden en offday??? Lance, det er ok, at du er dopet. Men indrøm det nu bare... du har givet os god cykelsport alligevel... Det samme med Indurain og alle I andre... dopet, dopet og dopet!!!

Der er så ind i mellem nogle, der dummer sig og tager noget, der er for nemt at opdage. Deres fejl, så længe reglerne er, som de nu engang er pt. Vino, prøv igen, men med eget blod, ok?

Og til forbundene - nationale, som internationale. Giv det nu bare fri, så vi kan fornøje os over det spændende cykling igen uden at skulle høre på alle hyklerne!
Og her tænker jeg da fx. på en fyr som Tom Boonen. En mand der i dette års tour har 8 placeringer i top 10 på etaperne - herunder 2 sejre og en anden- og tredieplads.
Hr. Boonen stiller sig frem og anklager Michael Rasmussen for at være uren. Og det vil jeg da gerne give ham ret i, for som sagt mener jeg, at de alle (størstedelen, red.) er dopede...
Men der hvor kæden springer af, er hvor han jo så indirekte mener, at han selv og de andre er rene. De cykler 3.000 km. og han er selv placeret så godt på 8 af etaperne. Det lugter da lidt, ikke??
Og når vi er i gang, så lad os tage eksperimentet, der siger, at Rasmussen er dopet og Contador ikke er. Igen.... de cykler ca. 3.000 km. på ca. 3 uger. På det tidspunkt Rasmussen bliver taget ud af løbet, har de cyklet 2.961 km. Og det har han brugt 76 timer, 15 minutter og 15 sekunder på. Det i sig selv er en præstation - ingen tvivl om det. Men hvis det er, at Contador er ren, hvorfor er han så kun 3 minutter og 10 sekunder bagefter??? Og her er endda indregnet bonussekunderne, som Rasmussen har fået.
3 minutter på 3.000 km. Det er ikke ret meget.... Min påstand er, at enten har han også kigget dybt i en natpotte med noget sjovt halløj i ellers så er det noget røvdårligt doping Rasmussen har købt!!! Så må han altså forlange sine penge tilbage...

Jeg hørte en "fagmand" udtale sig omkring doping (det var ikke en anden cykelrytter, men en medicinuddannet, red.) og fortælle, at fx. bloddoping forbedrede præstationen hos rytteren på op til 15%. Hurtig hovedregning siger, at hvis Contador skulle have været 15% dårligere end Rasmussen, så skulle han ikke have været 3 minutter bagefter, men derimod ca. 11 timer!!!

Pornoskuespillerinder og prostituerede sprøjtes til dagligt, det er der ikke mange, der er imod.
Lad os dog få ligestilling mellem fagene!!!

Og husk så, at det i sidste ende jo er rytteren selv, der cykler op ad bjerget............

0 Comments:

Post a Comment

<< Home